Pyttipannutacot
Pyttipannu taipuu kyllä moneen, vaikka esimerkiksi tacojen täytteeksi! Kokeile tuoda vaihtelua arkiruokiisi tällä pyttipannutacojen reseptillä ja saatat vielä yllättyä!
Ainesosat
- 1 pss Oolannin Pyttipannu 500 g
- öljyä paistamiseen
- 250 g ranskankermaa
- korianteria
- juustokuminaa
- 1-2 limeä
- 1 pkt raastettua fetajuustoa tai queso frescoa
- 1 pkt hyvälaatuisia pehmeitä tacolettuja
Pico de gallo
- 5 kpl tomaattia
- 1 kpl punasipulia
- 1 kpl punainen chili
- 1 ruukku korianteria
- 1 limen kuori ja mehu
- suolaa
Ohjeet
- Aloita tekemällä pico de gallo. Pilko tomaatit ja punasipuli mahdollisimman pieniksi kuutioiksi. Raasta päälle limen kuori ja purista mehut. Pilko joukkoon korianteri ja chili. Mausta suolalla ja anna maustua jääkaapissa.
- Paista pyttipannu kauniin ruskeaksi ja mausta se juustokuminalla.
- Lämmitä tacoletut ja täytä niin, että alle tulee pyttipannu, pico de gallo, ranskankermaa, raastettu fetajuusto ja lopuksi purista päälle sitruunanmehu.
Hyvää ruokahalua!Katso myös muut reseptimme.