Oolannin Pyttipannu 1000 g

Pyttipannu

Oolannin Pyttipannu on kotimaisesta, perheviljelijöidemme kasvattamasta perunasta ja ahvenanmaalaisen perhetilan saaristolaismakkarasta valmistettu klassikkoateria. Suosikkiresepti sisältää omasta maasta nostettuja potaatteja, jotka me Oolannilla kuorimme, lohkoimme suupaloiksi ja keitimme maukkaassa mausteliemessä. Täyteläistä, lähituotettua saaristolaismakkaraa palastelimme joukkoon reilusti. Laadukasta kasviöljyä ripsautimme mukaan maltillisesti. Tarjoiluvinkki: Lämmitä herkulliseksi pannulla, uunissa tai mikrossa. Lisää ateriaan halutessasi värikkäitä vihanneksia ja kruunuksi paistettu kananmuna.

Ruokaa omasta maasta -merkki
Per 100g Per serving 250 g RI* per serving
Energiaa
700 kJ / 170 kcal
1750 kJ / 425 kcal
21 %
Rasvaa
8 g
20 g
29 %
– josta tyydyttynyttä rasvaa
1,8 g
4,5 g
23 %
Hiilihydraattia
19 g
48 g
18 %
– josta sokereita
1 g
2,5 g
3 %
Proteiini
4,5 g
11 g
22 %
Suolaa
1 g
2,5 g
42 %

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal)

Peruna, makkara 27 % (vesi, sian- ja naudanliha 48 %, perunajauho, kamara, suola, mausteet (mm. korianteri, SINAPPI, muskotti, paprika, inkivääri, valkopippuri), rypälesokeri, säilöntäaine (E250), happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, E261, E326), stabilointiaineet (E407a, E450, E452), aromi, savuaromi), sipuli, rapsiöljy, suola, sokeri, hiivauute, maltodekstriini.
Uunissa: Kuumenna uuni 225 asteeseen (kiertoilmauuni 200 C). Levitä pyttipannu suoraan pakastimesta uunipellille. Paista noin 15 minuuttia. Mausta makusi mukaan ja tarjoile heti. Mikrossa (750W):Kaada lautaselle 250 g Pyttipannua (1 annos). Kuumenna täydellä teholla (750 W) 3 – 4 min. Paistinpannulla: Paista sellaisenaan keskilämpöisellä levyllä noin 15 min.

Gluteeniton

Laktoositon

Hyvää Suomesta (Sin. Joutsen)

Sisältää sinappia

Säilytetään -18°C tai kylmemmässä. Ei saa pakastaa uudelleen sulattamisen jälkeen.

VALMISTUSMAA

Suomi

VALMISTAJAN NIMI

Orkla Suomi Finland Oy Ab

Oolannin Pyttipannu 1000 g

Pyttipannu
Oolannin Pyttipannu on kotimaisesta, perheviljelijöidemme kasvattamasta perunasta ja ahvenanmaalaisen perhetilan saaristolaismakkarasta valmistettu klassikkoateria. Suosikkiresepti sisältää omasta maasta nostettuja potaatteja, jotka me Oolannilla kuorimme, lohkoimme suupaloiksi ja keitimme maukkaassa mausteliemessä. Täyteläistä, lähituotettua saaristolaismakkaraa palastelimme joukkoon reilusti. Laadukasta kasviöljyä ripsautimme mukaan maltillisesti. Tarjoiluvinkki: Lämmitä herkulliseksi pannulla, uunissa tai mikrossa. Lisää ateriaan halutessasi värikkäitä vihanneksia ja kruunuksi paistettu kananmuna.
Ruokaa omasta maasta -merkki
Per 100g Per serving 250 g RI* per serving
Energiaa
700 kJ / 170 kcal
1750 kJ / 425 kcal
21 %
Rasvaa
8 g
20 g
29 %
– josta tyydyttynyttä rasvaa
1,8 g
4,5 g
23 %
Hiilihydraattia
19 g
48 g
18 %
– josta sokereita
1 g
2,5 g
3 %
Proteiini
4,5 g
11 g
22 %
Suolaa
1 g
2,5 g
42 %

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal)

Peruna, makkara 27 % (vesi, sian- ja naudanliha 48 %, perunajauho, kamara, suola, mausteet (mm. korianteri, SINAPPI, muskotti, paprika, inkivääri, valkopippuri), rypälesokeri, säilöntäaine (E250), happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, E261, E326), stabilointiaineet (E407a, E450, E452), aromi, savuaromi), sipuli, rapsiöljy, suola, sokeri, hiivauute, maltodekstriini.
Uunissa: Kuumenna uuni 225 asteeseen (kiertoilmauuni 200 C). Levitä pyttipannu suoraan pakastimesta uunipellille. Paista noin 15 minuuttia. Mausta makusi mukaan ja tarjoile heti. Mikrossa (750W):Kaada lautaselle 250 g Pyttipannua (1 annos). Kuumenna täydellä teholla (750 W) 3 – 4 min. Paistinpannulla: Paista sellaisenaan keskilämpöisellä levyllä noin 15 min.

Gluteeniton

Laktoositon

Hyvää Suomesta (Sin. Joutsen)

Sisältää sinappia

Säilytetään -18°C tai kylmemmässä. Ei saa pakastaa uudelleen sulattamisen jälkeen.

VALMISTUSMAA

Suomi

VALMISTAJAN NIMI

Orkla Suomi Finland Oy Ab