Oolannin Tikkuperunat 400 g

Tikkuranskanperunat

Oolannin Tikkuperunat ovat täyttä perunaa, jonka alkuperä on suomalaisten perheviljelijöidemme ammattitaidolla hoitama perunamaa. Kun muhevassa mullassa ja ihanteellisessa saaristolaisilmastossa täyteen mittaansa kasvanut perunasato on nostettu, tuodaan se Oolannille. Näihin suosittuihin tikkuperunoihin valikoimme juuri ne oikeanmuotoiset, pitkulaiset perunat, jotka kuorimme ja leikkasimme ohuiksi, sileiksi tikuiksi. Herkkujen päälle ripsautamme tilkkasen laadukasta kasviöljyä. Siinä kaikki. Tikkuperunat paistuvat rapeiksi uunissa ja maistuvat täydellisiltä suuhun poimittuina. Myös dippaus ketsuppiin ja majoneesiin on kokeilunarvoinen idea.

Ruokaa omasta maasta -merkki
Per 100g Per serving 150 g RI* per serving
Energiaa
720 kJ / 170 kcal
1080 kJ / 255 kcal
13 %
Rasvaa
6,5 g
9,8 g
14 %
– josta tyydyttynyttä rasvaa
0,5 g
0,8 g
4 %
Hiilihydraattia
25 g
38 g
15 %
– josta sokereita
0,5 g
0,8 g
1 %
Proteiini
3 g
4,5 g
9 %
Suolaa
0,01 g
0,02 g
0 %

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal)

Peruna, rapsiöljy.
UUNISSA: Kuumenna uuni 200 asteeseen (kiertoilmauuni 180 ˚C). Levitä perunat suoraan pakastimesta uunipellille. Kääntele perunoita paiston aikana varovasti. Paista 10-15 min tai kunnes perunat ovat kullankeltaisia kuten tuotekuvassa. Paistoaika saattaa vaihdella uunin tehosta ja tuotteen määrästä riippuen. Mausta suolalla makusi mukaan ja tarjoile heti. AIRFRYERISSA: Säädä airfryerin lämpötila 180 asteeseen ja paista ranskanperunoita paistokorissa noin 10-12 minuuttia. Mausta suolalla makusi mukaan ja tarjoile heti.

Gluteeniton

Laktoositon

Kasvisruokavalioon

Lisäaineeton

Vegaaniruokavalioon

Hyvää Suomesta (Sin. Joutsen)

Säilytetään -18°C tai kylmemmässä. Ei saa pakastaa uudelleen sulattamisen jälkeen.

VALMISTUSMAA

Suomi

VALMISTAJAN NIMI

Orkla Suomi Finland Oy Ab

Oolannin Tikkuperunat 400 g

Tikkuranskanperunat
Oolannin Tikkuperunat ovat täyttä perunaa, jonka alkuperä on suomalaisten perheviljelijöidemme ammattitaidolla hoitama perunamaa. Kun muhevassa mullassa ja ihanteellisessa saaristolaisilmastossa täyteen mittaansa kasvanut perunasato on nostettu, tuodaan se Oolannille. Näihin suosittuihin tikkuperunoihin valikoimme juuri ne oikeanmuotoiset, pitkulaiset perunat, jotka kuorimme ja leikkasimme ohuiksi, sileiksi tikuiksi. Herkkujen päälle ripsautamme tilkkasen laadukasta kasviöljyä. Siinä kaikki. Tikkuperunat paistuvat rapeiksi uunissa ja maistuvat täydellisiltä suuhun poimittuina. Myös dippaus ketsuppiin ja majoneesiin on kokeilunarvoinen idea.
Ruokaa omasta maasta -merkki
Per 100g Per serving 150 g RI* per serving
Energiaa
720 kJ / 170 kcal
1080 kJ / 255 kcal
13 %
Rasvaa
6,5 g
9,8 g
14 %
– josta tyydyttynyttä rasvaa
0,5 g
0,8 g
4 %
Hiilihydraattia
25 g
38 g
15 %
– josta sokereita
0,5 g
0,8 g
1 %
Proteiini
3 g
4,5 g
9 %
Suolaa
0,01 g
0,02 g
0 %

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal)

Peruna, rapsiöljy.
UUNISSA: Kuumenna uuni 200 asteeseen (kiertoilmauuni 180 ˚C). Levitä perunat suoraan pakastimesta uunipellille. Kääntele perunoita paiston aikana varovasti. Paista 10-15 min tai kunnes perunat ovat kullankeltaisia kuten tuotekuvassa. Paistoaika saattaa vaihdella uunin tehosta ja tuotteen määrästä riippuen. Mausta suolalla makusi mukaan ja tarjoile heti. AIRFRYERISSA: Säädä airfryerin lämpötila 180 asteeseen ja paista ranskanperunoita paistokorissa noin 10-12 minuuttia. Mausta suolalla makusi mukaan ja tarjoile heti.

Gluteeniton

Laktoositon

Kasvisruokavalioon

Lisäaineeton

Vegaaniruokavalioon

Hyvää Suomesta (Sin. Joutsen)

Säilytetään -18°C tai kylmemmässä. Ei saa pakastaa uudelleen sulattamisen jälkeen.

VALMISTUSMAA

Suomi

VALMISTAJAN NIMI

Orkla Suomi Finland Oy Ab